Regulament concurs

Participanti
Concursul on-line «Traieste cu masura!» se adreseaza tuturor tinerilor cu varste cuprinse intre 14-25 ani, din Romania, care viziteaza site-ul www.traiestecumasura.ro.

Tema
Pornind de la tema programului "Traieste cu masura!", tinerii inscrisi in concurs vor redacta un eseu de maximum 2 pagini, in care vor prezenta propriile principii dupa care se orienteaza pentru a avea o viata echilibrata si o cariera reusita.

Conditii
Participantii trebuie sa completeze toate campurile obligatorii, marcate cu * si sa trimita eseul. Eseurile care indeplinesc conditiile mentionate vor fi postate pe site.
Prin participarea la concurs, realizatorii eseurilor dau initiatorilor programului (companiile URSUS Breweries si PRAIS Corporate Communications) dreptul de a publica aceste eseuri in orice material legat de program.

Jurizarea
Lucrarile inscrise in concurs vor fi jurizate online, de catre vizitatorii site-ului. Stelutele alese indica un anumit punctaj, steluta 1 are valoarea de 1 punct, iar steluta 5 valoreaza 5 puncte, cel mai mare punctaj pe care il poate obtine un eseu de la un vizitator. Punctele acumulate de fiecare participant la concurs sunt calculate automat de catre sistem. O persoana poate vota mai multe eseuri, dar nu cu aceeasi nota. De asemenea, o persoana nu poate vota de 2 ori acelasi eseu.

Premii
Set fitness si rucsac inscriptionate cu logo-ul companiei si al programului "Traieste cu masura!".

Decernarea premiilor
Anuntarea castigatorilor si decernarea premiilor se va face la inceputul fiecarei luni. "Castigatorul lunii" va fi contactat de catre PRAIS Corporate Communications pentru inmanarea premiilor.

Inchide

CONCURS

Momentan nu sunt inregistrari!
Va rugam reveniti.
Carte

Castigatori

Arhiva Eseuri

Luna precedenta 2022 Luna urmatoare

Niciun eseu inscris in concurs in aceasta luna.